About

Welkom bij Hanna’s nagelstudio

Even voorstellen, ik ben Hanna Draaisma 28 jaar getrouwd met Fabian en woon op Urk. Bijna 10 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding allround nagelstyliste, daarmee begonnen deed ik dus naast mijn baan nagels, nagels werden mijn passie en ik ben mezelf door middel van scholing, workshops en masterclasses gaan ontwikkelen tot nailtechnician. 4 jaar geleden heb ik dus mijn grote droom waargemaakt en mijn salon geopend waar ik nu fulltime in werk.

Heel belangrijk is het om bezig te zijn met de nieuwste trends van het seizoen, hiervoor heb ik in oktober een masterclass gevolgd van Jessica Scholten bij Lakwerk, super gaaf en natuurlijk leerzaam!

Intussen kan ik zeggen dat ik mijn eigen stijl heb ontwikkeld, en probeer daarom ook altijd om iedere klant met de mooiste nagels de deur uit te laten gaan, nagels die passen bij de persoonlijk en stijl van de klant.

Wij werken met de beste producten op de markt, bekroond met de Reader’s choice Awards, namelijk Polygel  en Gelish van Hand and nailharmony en Crystal Nails, waar ik trots op ben is dat onze salon een herkend Crystalac Prosalon is en een herkend Polygel salon.

 

Nieuwschierig geworden naar wat ik voor jouw kan betekenen? Je bent van harte welkom in de salon!

XOXO

cropped-10612702_797530306963938_5312424526440764630_n12.jpg

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s