Februari de maand van de liefde

Februari kan je toch echt de maand van de liefde noemen, een maand waarin ik super leuke opdrachten had die je raad het al alles te maken hadden met de liefde.. kijken jullie mee??

Het begon met een super leuke opdracht in samenwerking met andere creatieve zelfstandigen lady`s namelijk Joke van Veen en Lianne Snoek  deze dames hadden een gehele STYLED wedding shoot georganiseerd, waarvan ik van het model de nagels mocht doen, ik mocht zelf helemaal bedenken wat er op de nagels mocht komen, maar het moest wel bij het thema aansluiten ; vintage bohemian . Ik heb het toch simpel en elegant gehouden omdat ik niet wilde dat het TO much over zou komen in het gehele plaatje, en ik moet zeggen ik was tevreden met het resultaat.

Daarna stond ik voor de salon bij het wedding event PLAN YOUR DAY bij de Koningshof party & events te Urk, zei hadden een prachtig event georganiseerd voor aanstaande bruidsparen die daar heel veel inspiratie op konden doen voor hun toekomende huwelijksdag. Er was een ge-wel-di-ge bruidsshow en heel veel leuke stands die natuurlijk alles te maken hadden met trouwen, mijn agenda stroomd ook al lekker vol met allemaal bruidsnagels en dat is hartstikke fijn want mooie nagels kunnen gewoon niet meer ontbreken tegenwoordig. Ik zelf vind het event Plan Your Day echt een aanrader om naar toe te gaan want je kunt werkelijk in 1 avond je hele trouwdag tot in de puntjes regelen.

Ik heb ook weer meegedaan met een wedstrijd competitie bij Crystal Nails Flevoland en je raad het zeker al het thema was : Valentijn 😉 dus ik kon me lol niet op en me nu weer helemaal uitleven, een dag voor de competitie moest ik de nagels van de modellen klaar maken, ik deed mee met de gelpolish gevorderden en de nailart dus moest voor de gelpolish de nagels schoongemaakt en in model gebracht worden, voor de nailart was het een ander verhaal, de oude set moest verwijdert en er moest een nieuwe set acrylnagels aangebracht worden… In totaal 5 uren bezig geweest!! De dag van de competitie zelf was zenuwslopend en ik had mega last van trilhanden door de zenuwen!! Maar ik mocht uiteindelijk twee keer de derde prijs in ontvangst nemen.

kortom een gigantische drukke week met heel veel fantastische mensen! Bedankt Joke en Lianne voor de leuke samenwerking, en natuurlijk mijn modellen Joanne en Bonnie die hun vrije tijd voor mij hebben opgeofferd.

xoxo Hanna’s Nagelstudio

Lianne Snoek fotografie / Joke van Veen fotografie / Shidonailcentre Crystal Nails Flevoland / bruidsmode Visser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s