Crystalac Pro Salon

Hanna`s nagelstudio is vanaf vandaag officieel Crystalac Pro Salon van Crystal Nails, Dolores van den Akker distributeur van Crystal Nails  kwam vandaag  persoonlijk langs in de studio om het Crystalac Pro salon muurschild te overhandigen en te feliciteren.

15909410_596931387164736_181974389_o

Waarom Crystalac Pro Salon?

Omdat wij ons willen onderscheiden van de rest, met de Crystalac pro salon word je op hoog niveau getraind zodat wij als studio helemaal gespecialiseerd zijn in Crystalac (gellac) En voor u als klant want u kunt overal een Crystalc pro salon bij u in de buurt bezoeken zodat u altijd en overal dezelfde kwaliteit kunt verwachten zoals u als klant gewend bent.

Crystalac van Crystal Nails heeft een heel uitgebreid assortiment en daar worden wij blij van, niet alleen van alle mooie kleuren maar van alle producten, want voor iedere klant hebben wij de perfecte Crystalac (gellac) of je nou dunne nagels hebt of sterke nagels overal hebben wij wat voor zodat je optimaal kan genieten van je Crystalac (gellac)  14 tot 21 dagen! Crystalac Pro Salons zijn zo getraind zodat wij jouw het beste advies kunnen geven, alles weten over het product de natuurlijke nagels en hygiëne want dat is natuurlijk ook heel belangrijk.

Dus ben je nou opzoek naar  gellac proffesionals? zoek dan een Crystalac Pro Salon bij jouw in de buurt een weet zeker dat je met kwalitatief mooie nagels naar huis gaat.

Voordelen van een Crystalac Pro Salon

  • de styliste weet alles van de natuurlijke nagels
  • kleur advies
  • product kennis crystal nails
  • advies verzorging natuurlijke nagels
  • perfecte manicure
  • optimaal resultaat
  • hygiëne
  • 14 tot 21 dagen perfect gelakte nagels

15909991_596931397164735_573022584_n

Ook Crystalac Pro Salon worden?

Wil jij je nu ook onderscheiden van de rest en je specialiseren in Crystalac gellak en je als salon aansluiten bij de Crystalac Pro salons meld je dan aan voor de training via deze LINK en wie weet hangt er dit jaar ook een Crystalac Pro Salon muurschild bij jouw in de salon.

logo%20pro%20salon%20crystalac%20nederland%20crystal%20nails%20limburg%20brabant

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s