Het jaar 2016 

2016 was een druk jaar met veel activiteiten en gebeurtenissen ik neem jullie even mee terug naar mijn hoogtepunten van dit jaar. 

Valentijn competitie 

Voor het eerst sinds ik actief ben in de nagelbranche heb ik deelgenomen aan een wedstrijd namelijk de Valentijn competitie beginnend gellac, mocht ik na veel zenuwen de 3de prijs in ontvangst nemen. En ga ik volgend  jaar zeker weer meedoen 😉

  
Coiffureaward 

In januari mocht ik de nagels doen bij de modellen van kapsalon Klein knip die meededen aan de coiffureaward, alle nagels moesten mat zwart worden, zo super leuk om te doen, helaas hadden ze niets gewonnen maar hebben ze er prachtige foto’s aan over gehouden en doen ze gewoon weer mee volgend jaar! 

  
Prof nail magazine 

Stond er in augustus een heel interview van mij over de salon en het werk in de Nederlandse Prof nail magazine, waar ik natuurlijk super trots op ben want je word natuurlijk niet iedere dag geïnterviewd voor een bekend vakblad. 

  
Crystalac Pro salon 

Ben ik sinds september officieel Crystal Pro salon van Crystal Nails, ik heb deelgenomen aan deze training en kan zeggen dat ik nu echt alles weet van crystalac en ben gelukkig in een keer geslaagd, vanaf januari hangt ook het officiële muurschild in de studio en word ik vermeld op de websites van de distributeurs. Ik kan de klanten nu nog beter adviseren op het gebied van gellac en voor iedere klant hebben wij een product wat bij diegene past. 

  
Kortom genoeg beleefd dit jaar, en gaan we deze laatste weken nog even enorm knallen in de studio om iedereen zijn nagels kerstklaar te maken en te laten shinen! Volgens jaar hoop ik weer nieuwe uitdagingen aan te gaan en veel te beleven! 

Xoxo Hanna’s nagelstudio 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s