Winter Spa Manicure 

brr.. Koud buiten daarom is het tijd om heerlijk je handen te laten verwennen met een wintermanicure met de producten van Guccio Naturele. Waarom is een spa manicure goed voor je handen? Omdat na je gezicht je handen het meest bloot gesteld word aan invloeden van buitenaf, en eigenlijk nog veel meer invloeden, zoals chemische schoonmaakmiddelen enzovoort dus je handen hebben nogal veel te verduren en het is dus ook niet erg om je handen dus af en toe extra te laten verwennen. 

In de studio word gewerkt met de producten van Guccio Naturele, heerlijk zachte geuren van promgranatte&fig maximale verzorging voor de huid, olievrije intensief hydrateerde verzorging. Geeft een zijdezachte gladde huid die geweldig ruikt. Deze producten van hoge kwaliteit zijn van natuurlijke ingrediënten, zoals planten fruit en kruidenextracten afkomstig uit Toscane. 

Gun jezelf een verwen momentje en boek een wintermanicure. Winter spa manicure incl gellak behandeling van 60 min voor €39,95 inclusief kopje koffie of Winterthee. 

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s