Health welness & design experience

Jeeeuj het is november!! Dat betekend heel veel gezellige avonden, gezellige fairs, dagjes uit en voorbereidingen voor de feestdagen. Zo ook dit jaar in de studio, de agenda staat al lekker vol gepland met leuke gezellige avondjes, en afspraken voor de feestdagen, dus genoeg things to do ☺️ voor deze maand en December 

Samen met alle ondernemers van het rode kruis gebouw waar de studio zit hebben wij ook een gezellige avond gepland; Health welness & design Experience. Wij willen op deze manier jullie laten zien wat er allemaal te doen is in het rode kruis gebouw en met natuurlijk leuke aanbiedingen en acties! 

  
Zo kun je deze avond jouw unieke kerstkaart laten ontwerpen door met PITT creatief atelier, de naam zegt al genoeg 😉 Adara schoonheidssalon  laat jullie kennis maken met haar nieuwe welness product er worden lootjes verkocht voor het goede doel SHARE tot serve en de hoofdprijs is echt fantastisch 😍 een compleet Health welness en design pakket van alle ondernemers, die wil ieder vrouw wel winnen!! Bij de Dijk met handgemaakte kerst decoratie voor nog meer sfeer in je huis! En nog veel meer.

Ik heb voor die avond  make-up consulente Jannie Baarssen uitgenodigd in de studio, zei staat voor u klaar met de prachtige producten van Blezi, die u bij haar kunt bestellen en natuurlijk tips en tricks voor de perfecte feest make-up, ook kunt u die avond een workshop boeken voor een gezellig avond bij u thuis met vriendinnen. En natuurlijk een gellak aanbieding, want mooie gelakte nagels mogen niet ontbreken met de feestdagen. 

  
Kortom een echt vrouwen avondje dus, wil jij profiteren van al die leuke exclusieve aanbiedingen voor Sinterklaas en kerst kom dan gezellig langs, de warme chocolade melk staat klaar 😉

Waar: Rode kruis Urk wijk 8-2 

Wanneer : 25 november 2015 

Tijd : 17:00uur tot 21:00uur 

Deelnemers: met Pitt creatief atelier, Cosmetic team, Adara, fysio therapie Ailyn soldaat, secar therapie urk, Hanna’s nagelstudio, bij de dijk, SHARE to serve

Xoxo Hanna’s nagelstudio 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s