Gellak verwijderen 

Word jouw gellak er afgeweekt of afgefreest?? 

Laat je gellak er nooit af frezen dames, een goede kwaliteit gellak is ALTIJD soak off, dat betekend dat de gellak er altijd af geweekt kan worden, duurt even wat langer, misschien wat extra kosten maar beter voor je nagels!! 

Ik bedoel te zeggen dat gellak zo dun is, en de frees heel veel touren heeft dat je zo op de nagelplaat zit, en het geeft ook een vervelend branderig gevoel op de nagels, resultaat na enkele behandelingen dat je nagels dun en gevoelig zijn.. En dat wil je natuurlijk niet. Gellak is niet voor niets soak off gemaakt!! 
Maar hoe verwijder je dan gellak?? 

1: De gellak op de nagels worden opgeruwd met een grove vijl, heel zachtjes maar wel zo dat de glanslaag open ligt. 

2: Vervolgens worden de nagels ingepakt in nailwraps met een special soak off vloeistof, dit word 5 minuten laten weken, of de nagels worden in een badje gedaan met soak off vloeistof erin. 

   

 3: De nailwraps worden een voor een verwijdert, als je de nailwrap verwijdert zie je dat de gellak helemaal opgekruld is en bobbelig, nu kan met een bokkepoot de gellak van de nagel gehaald. 

4: Alle gellak verwijdert?? Nu de nagels mooi buffen en opnieuw laten lakken.

Dit geld natuurlijk NIET voor de dames die gellak hebben met een laagje acryl eronder ☺️ dus wil jij de kwaliteit van je nagels behouden, let er dan op dat de nagelstyliste goed met je nagels om gaan en tijd voor je nemen.

Geen tijd om in de salon je gellak te laten verwijderen, dit systeem kun je ook prima thuis toepassen, vraag aan de styliste of je de nailwraps mee naar huis mag nemen, of maak ze zelf met een wattenschijfje en folie, nagellak remover erop, even laten weken, en je kan het zo verwijderen. Vergeet niet de glanslaag op te schuren, want anders gaat het heel lang duren voordat de gellak zacht word 😉

  

Xoxo Hanna’s nagelstudio 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s