Bruids nagels

Regelmatig krijg ik bruidjes in de salon voor mooie nagels, want op de bijzondere dag moet natuurlijk alles perfect zijn. De meeste bruidjes hebben vooraf al gekeken wat ze het mooiste lijkt, en komen ook met prachtige fotos van pinterest, google, of van mijn eigen instagram, om zo te kunnen laten zien wat ze in gedachten hebben.

Ik vind het altijd weer spannend want de nagels van de bruid moeten er natuurlijk perfect op zitten, want de nagels worden door veel mensen bekeken die dag en ook  wel vaker gefotografeerd als we denken… Met het tekenen van de akte, het JAwoord geven, met het bruidsboeket, de trouwring en ga zo maar door, als je dan later je fotoboek krijgt denk je van gelukkig dat mijn nagels mooi zaten, dus je nagels laten doen voor de mooiste dag van je leven is dan ook echt geen overbodige luxe.

Deze week kwam ik op Instagram 2 prachtige foto’s tegen van fotografe uit Urk Joke van Veen, mooie fotos met details van de bruid. De bruiden hadden hun nagels bij mij in de studio laten doen, de ene bruid had gekozen voor een mooie witte gellak met gouden details, en de andere bruid koos voor mooie naturele acryl nagels, met op de ringvinger fijne glitter steentjes als accent.

Screenshot_2015-10-01-18-59-49Screenshot_2015-10-01-19-00-35

Dat zijn een van de fijne momenten van mijn vak als je je werk zo terug ziet op een prachtige foto… en zeg nou zelf vind je het geen plaatjes??

IMG-20151001-WA0005

XOXO Hanna`s nagelstudio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s