Nails next top nail artist

M-ntna2015-logo-1

Vorige week is de derde edite van NAILS magazine`s  Nails next top nail artist begonnen. Dit is een serieuze competitie binnen de nagelindustrie. Iedere week vanaf september krijgen de beste finalisten een opdracht om een showcase  te maken, om zo te laten zien wat ze in zich hebben en wat hun beste vaardigheden zijn. Er zijn 12 finalisten en iedere week word er iemand weggestemd en is er iemand een winnaar, nu zijn  er nog 11 finalisten over. Iedere vrijdag word iemand weggestemd en op dinsdag word de nieuwe challenge bekend gemaakt voor de nail artiesten.

IMG_1195

Voor mij is dit net als voor iemand die iedere week HNTM kijkt, en natuurlijk heb ik ook mijn favoriet en dat is ze altijd al  Celina Rayden vorige week winnares van de Challenge Diva, haar Diva was Lady GAGA en daar is haar showcase op geïnspireerd. Ik kijk er altijd naar uit met welke creaties ze komen en het is echt ongelofelijk wat deze nail artisten op nagels kunnen maken.

IMG_1193

Het leuke hiervan is dat jezelf ook iedere week mee kunt doen voor de prijs! het is de Play@home challenge van Gelish, het is heel simpel laat je creativiteit los en maak een prachtige showcase van het thema die de finalisten die week gemaakt hebben, maak een foto en zet deze op je social media account gebruik de hashtags #GelishPlayAtHome en #NAILSNTNA, en wie weet 🙂

Wil jij ook op de hoogte blijven van de Nails next top nail artist volg ze dan via de website www.nailsmag.com op Instagram: nailsmagazine en Facebook http://www.facebook.com/nailsmag

XOXO Hanna`s nagelstudio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s