Nagel trends FALL 2015 

De nageltrends van het moment lopen heel erg uiteen en alles kan, bij de fashion week zagen we veel voorbijkomen zoals kort gemanicuurede nagels gelakt in prachtige donkere kleuren, matte nagellak en nude kleuren. De nagelstudio heeft zo ook zijn trends, ikzelf laat mij inspireren door de Celebes, de beste nailartist die ik volg op instagram en pinterest en natuurlijk de kleuren van het seizoen.

Hieronder Een top 7 van de nageltrends FALL 2015

#1: Babyboom nails

De babyboom nagels zijn echt de trend van 2015, dit voorjaar zagen we ze voor het eerst en het is een zekere hype geworden en blijft ook deze winter nog. Babyboom nails zijn mooie natuurlijk ogende acryl of gelnagels, zonder strak wit randje zoals de french manicure. Het is een ombre tussen licht roze en wit, waarbij belangrijk is dat je de overgang tussen roze en wit goed ziet. de babyboom nagel word meestal in almond vorm gezet, maar kan ook prima in een vierkant/rond model.&nbsp

image

#2: Nude nails

Nude kleuren zijn nog steeds populair ook dit najaar weer, nude kleuren kunnen op de natuurlijke nagel gelakt worden maar ook op een acryl nagels. Nude kleuren zijn praktisch, ogen verzorgd en staan bij alles wat er in je kledingkast hangt,  nude kleuren kunnen naar iedere gelegenheid goed gedragen worden. En zijn daarom populair.


#3: Differnt colors

Ook een trend dit seizoen zijn meerder kleuren te combineren, bijvoorbeeld verschillende kleuren roze, met een mooie glitter finishing Touch.
image

#4: Short nails

Jaa wie had dat gedacht maar we zien het echt overal, bij de Celebes en op de catwalks korte nagels! Mooie gemanicuurde korte nagels, perfect gelakt met juist hele donkere kleuren of nude kleuren. Staat verzorgt en oogt naar de werkende geëmancipeerde vrouw. Dus neem dat momentje voor jezelf en ga lekker langs bij een proffesioneel nagelstudio om je nagels te manicuren en te lakken met een mooie langdurige gelpolish, want omdat jij het zo druk hebt heb je natuurlijk geen tijd om om de 2 dagen je nagels te gaan lakken 😉

image

#5: Matte nagellak

We zagen het vorig jaar al voorbij komen maar ook dit seizoen weer een trend, matte nagellak. Mooie donkere kleuren met een matte finish. Staat stoer en helemaal leuk met een leuk glimmend accent of een mooie glitter.

image

#6: Donkere kleuren

We zien ze echt overal diep donkere kleuren, mooie gemanicuurde nagels met een high shine donkere kleur erop, de kleuren die we vooral voorbij zien komen zijn, donkergroen, donkerpaars, donkerrood en donkerblauw. De kleuren zijn zo donker dat ze bijna zwart lijken. En het staat ge-wel-dig sexy en elegant. Wil jij dit najaar de show stelen laat je nagels dan mooi lakken met een gelpolish in een donkere kleur.

image

#7: Nailart

Gekleurde smilelines zijn uit, nailart is IN! Hoe gekker hoe beter, alles kan en mag. Gekke patronen, verschillende kleuren, ombre, strepen, teksten steentjes alles is oké. Dus hou jij van iets speciaals laat de nagelstyliste zich lekker uit leven, en krijg de leukste nagels.

Gelish-Color-Fall-2014-lookbook

XOXO Hanna’s nagelstudio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s