Gelish VS Morgan Taylor

De nieuwe najaar kleuren van Gelish zijn binnen gekomen, ze hebben met zorg een nieuwe collectie samengesteld, die perfect aansluit op de trend kleuren van het seizoen. En ze zijn echt prachtig! Super te combineren ook. De collectie van fall 2015 is geïnspireerd op de cowgirls en heet ook de Urban Cowgirl collectie, de kleuren worden gepresenteerd in een mooi bijpassend display.

urban-cowgirl-collectionMorgan Taylor is een Amerikaans bedrijf opgezet door de makers van Gelish gelnagellak. Morgan Taylor is een hoogwaardig nagellak merk, en heel fijn in gebruik. Ik heb er dus voor gekozen om dit seizoen ook de bijpassende nagellaken van Urban Cowgirl te bestellen. De nagellakken zijn precies dezelfde kleur als de Gellak, dus je kunt vanaf nu je gellak mooi bijwerken om nog langer plezier te krijgen van je gellak behandeling, maar ook om perfect te matchen met bijvoorbeeld je teennagels. De nagellaken van Morgan Taylor dekken perfect en is fijn van structuur, dus geen stroperige nagellak.

COWGIRL

Geïnspireerd door lichtgevende parels, ruwe edelstenen, kostbare halfedelstenen, glinsterend zilver en schitterend goud. Alle pigmenten zijn verzadigd, zuiver & fijn gemalen voor lichtgevende metallics, nooit eerder geziene shimmers,  prachtige sheers en meest glinsterende glitters. Resultaat… gladde, egale, duurzame kleur met een adembenemende, professionele afwerking.

De nagellakken zijn verkrijgbaar in de studio voor €12,95  per stuk

XOXO Hanna`s nagelstudio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s